FÖR FÖRETAG

 

Kick-Off eller personalutvecklingsdag

Vill du svetsa samman personalen? Letar du efter teambuilding i praktiken eller vill göra en annorlunda Kick-Off eller Friskvårdsdag med uteaktiviteter i scoutanda? Då har du hittat rätt! Här har du några alternativ.

Sammansvetsande Samarbete

Hela aktiviteten skräddarsys för er oavsett om det är ett par timmar eller en heldag. Med dina önskemål och gruppens förutsättningar väljer vi olika samarbetsövningar som passar syftet för er dag. Är ni på en konferensanläggning gör vi en komprimerad version på tex 2 timmar. Lika kul men mindre att gå. Det vanligaste är att dela upp deltagarna i grupper om 6 personer som går en bana i naturen 2-4 km där vi har placerat ut 6-7 bemannade stationer med olika övningar. Vi är mobila och genomför dagen i närområdet av konferensanläggningen eller ert företag. Efter aktiviteterna har deltagarna en reflektion av hur samarbetet, ledarskap i gruppen och problemlösningar gick. De får en mall att fylla i efter varje övning som ett komihåg till utvärderingen. Den här aktiviteten passar bra att göra för 18 – 168 personer. Vi dubblerar lätt genom att göra ett för- och eftermiddagspass.

Utländska IT-konsulter upptäcker naturen!

Låt konsulterna på ditt arbete lära känna den svenska naturen. Ge dem en friluftsdag i skogen med allemansrätt och skogsvett. Det kan vara en vandring på Sörmlandsleden där vi lagar mat på friluftskök eller över elden. Genomförs en vardag eller helgdag. Personer från olika företag kan delta och där svenska kollegor givetvis är välkomna. Vill ni göra en egen dag för era anställda, kontakta mig. Passar 5 – 15 personer.

Tälta och Tänk!

Ta med arbetsgruppen på hajk och få tid till tankar. På en fast lägerplats med himmelen som tak får era frågeställningar kreativa lösningar eftersom ni förflyttat er själva “outside the box”. Samarbetsövningar får ni på köpet när ni ska sätta upp tält, tända eld och laga mat tillsammans. Det här upplägget passar lika bra för egna möten och kurspass som för friluftsaktiviteter som jag tar fram. Kapacitet för  4- 40 personer. Kontakta mig så diskuterar vi förutsättningar för en lyckad utvecklingsdag.